PËRKUSHTIM.

Ekipi ynë i ekspertëve do të kujdeset për gjithçka ju duhet në arritjen e objektivave për biznesin tuaj, në epokën e re të internetit. Këtë e bëjmë të mundur me anë të shërbimeve tona web të përshtatshme për nevojat tuaja.

SERIOZITET.

Ne marrim seriozisht çdo projekt, qoftë ai i vogël apo i madh dhe sigurohemi për të vënë në dispozicion skuadrën e duhur të profesionistëve për secilin nga projektet.KRIJIMTARI.

Kemi një grup me designer të talentuar të cilët janë në gjëndje të krijojnë faqe interneti unike dhe të një cilësie të lartë. Kjo e shoqëruar edhe nga logo design, apparel, brand collateral dhe jo vetëm.

RRETH NESH

Albanian Telecommunication and Information Services (LMDESIGN), është një Kompani Dixhitale dinamike me vëndndodhje ne Jannine (Ioannina), – Greqish. Ne përqëndrohemi kryesisht në shërbime outsourcing për zhvillimin e faqeve të internetit, graphic design dhe internet marketing. Në ditët e sotme mbase keni dëgjuar të thuhet: ‘’je çfarë web-i thotë për ty..’’, pikërisht për këtë arsye ne ofrojmë zgjidhje inteligjente, të shpejta dhe të sigurta për faqen tuaj të internetit.

Κατασκευή Ιστοσελίδων
Kompania jonë operon në faqen e internetit ju ofron të plotë zgjidhje profesionale web design, aplikimet e prodhimit, Portale web dhe e-dyqanet që do të reklamuar biznesin tuaj dhe për të rritur klientelë tuaj!

Zgjidhjet që ne mund të japin është për:

Shërbimet Directory
Prezantime të biznesit
Prezantimi Produkte dhe Shërbime
Online Store – eshop
Hotele – në linjë prenotim
Agjentët e pasurive të
Associations – Organizatat
Krijo Blog
Website personale

Κατασκευή Ιστοσελίδας
Klientët kënaqurPunat e përfunduarFaqe Në ndërtimVizitorët sot

Ata thanë për ne


“Bashkëpunimi me LMDesign ishte një përvojë e këndshme. Ne ishim plotësisht të kënaqur me platformën WordPress CMS. Ajo është e thjeshtë dhe miqësore CMS që kam parë deri tani. “Punë shumë të mirë dhe serioze.

BEIS N.

web design, BEIS N.


“Partneriteti ynë me LMDesign ishte miqësore dhe shumë profesionale. Dizajni i faqes sonë të pikërisht përshtatet profilit ‘Hostel Ballkon Zagorisë “. Ne kishim mundësi të zgjedhin midis dizajn të ndryshme dhe kemi kërkuar që ndryshimet janë bërë menjëherë. “

TSOUMANIS K.

web design, Hotel


“Bashkëpunimi i shkëlqyer, oraret strikte, profesionalizmi në realizimin e projektit. Unë patjetër do të rekomandojë të tjerët LMDesign sepse ai ka përvojë në çështje dhe dallohet nga profesionalizëm të lartë. “

VATZOS L.

web design, FURNITUREPuna jonë

Çdo projekt kemi ndërmarrë është unik. Pra fytyra. Si një mundësi e re për kreativitet dhe produktivitet. Si një fushë për shprehjen e ideve të reja.
Mënyra më e mirë për të na njohin është përmes biznesit tonë. Shih mostrat e projektit që kemi ndërmarrë në portofolin tonë.

Free WordPress Themes, Free Android Games
Video
WhatsUp/Viber 6973680753